Guldbaggegalan

Sebbe vann pris för bästa film

Jag vill bara passa på att gratta alla som jag känner som var med och gjorde filmen “Sebbe”, skitkul att den vann! 🙂 Tänkte att jag skulle väcka sötefru och berätta, men hon sover ju så förbannat sött.

Babak och Josef. Och jag. Premiär av Sebbe i Stockholm

Här är Babak och Josef. Och jag.

Nåja, grattis grattis.

Och grattis till Lisa Langseth för bästa manus för “Till det som är vackert“, där jag var statist inte fler än TRE gånger (men kom bara med en halv gång), samt så fick jag köra Samuel Fröler till tåget. Och så hamnade jag på imdb.com, som “extra runner”. Tjo!

Hej svejs, Sebbefejs!

Läser mer på gp.se | DN | Aftonbladet | Aft2 | SvD | SvD 2 | Svd 3 | Expressen | Expressen 2 | Expressen 3 | HD |

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier