Eller ja

det var jag som hade lagt smörpaketet under kniven

När jag kom hem igår visade Sannafrugan ett litet sår hon hade ovanför överläppen (hade iofs varit konstigt om jag skrivit “ovanför underläppen“, eller?) och jag förstod inte riktigt vad som hade hänt.

Men tydligen hade jag dels ställt smörpaketet alldeles för högt upp i kylskåpet, dels hade jag lagt en smörkniv på locket. Ingen såndär jättesnäll smörkniv i blå plast som spädbarn skulle kunna leka med, utan någon lite vassare variant. Sanna, som älskar smör, rev ner paketet liksom en tiger river ner en tysk, bratwürstfylld turist från en gren i ett träd på den stolta, finska savannen. Kniven, som såg sin chans att sticka, stack Sanna i fejset. Så nu har även Sanna ett litet kastmärke!

Men det var inte så smart av mig. Eller som jag själv sa till Sanna för ett litet tag sedan, när vi pratade om någon tjomme:

-“Ja, han verkar ju inte vara den smartaste kniven i lådan“.

Suck. Det verkar som att hjärnan har tagit semester. Skall försöka få resten av kroppen att göra detsamma snart.

Hej svejs, knivkastarfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier