Resumé

Det är tisdag, som många av er vet så är jag och tisdagar inte kompisar direkt, inte ens KK. Så då sitter man och funderar på vad som hänt de senaste dagarna. Igår var vi på spontankonsert på Rondo, Lisa Nilsson firade 20 år som artist och jag får säga att hon är fantastiskt duktig. Svärfar-Nikke skulle repa med henne idag.

Efter det stack vi hem till min far för att hämta bilen som besiktigades idag. Jag lät Sanna åka med besiktningsgubben, så har hon också fått göra det en gång (och så kan hon göra det helt själva nästa gång hehe). Lillebror åker iväg och tävlar i Moskva i 10-dans snart, i Junior-VM.

I onsdags pratade jag med Per Andersson i alla fall, och helt plötsligt skulle vi gå på bio. Han hade inte sett Avatar i 3D och inte jag heller. Så vi stack till Bergakungen och skulle gå. Tyvärr kom det något ivägen och vi var tvungna att avbryta. Så jag gick tillbaka till kontoret och satt och ugglade. Men sen gick jag till Publik där det var Filmbar som så många gånger förrut. Vi satt där och skrockade och ljög och plötsligt dök han upp ändock – Per.

Det var ju Saint Patricks Day i onsdag och bara därför kom vi på den smarta idén att smyga förbi något ställe och dricka något irländskt. Så vi hjulade bort till Rover och tog en Guiness, usch. Jag gillar inte Guiness (och den gillar inte mig), men det fick väl gå ändå, dagen till ära.

Efter detta sprang vi bort till L’Assassino och tog varsin öl. Minst.

Såhär glada kan man vara

Såhär glada kan man vara, om man inte bor i Skara

Här är Per och två andra som var där

Här är Per och två andra som var där. Vet inte var han fick ananasen ifrån?

Just det, vi var på filmfest på Hisingen i fredags, det var skoj. Träffade mycket trevligt folk, bland annat några som gjort filmen Sweaty Beards, där jag faktiskt varit med och animerat några småpilar! Håll utkik, förhoppningsvis har den premiär inom kort. Den verkar helt störd = I LIKE (like I?)

Jag vet faktiskt inte varför man gör det emellanåt, men det var så bra ljus på toaletten så jag var tvungen att fota mitt eget fejs (nej, inte “fota”, så vig är jag inte) och så här blev bilden:

Här är han - Henrik. Den jäkeln.

Här är han - Henrik. Den jäkeln.

Anledningen till att jag tog denna bilden var att jag skulle träna lite grann på att redigera foton. Vilket jag gjorde. Så här blev det.

Så kan det gå. Du kan även klicka på mitt fejs, då blir det jättestort!

Nu skall jag jobba lite igen.

Hej svejs, toalettfotofejs!

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier