Kategorier
Vardag

Quiz och annat på L’Assassino

Idag var vi på ett av mina favoritställen, L’Assassino på Andra Långgatan i Göteborg. På måndagar har de halva priset på varmrätter, typ 2 för 1, och det är JÄKLIGT god mat. Fast jag var inte så hungrig, så jag käkade upp Sannas rester.

Imorgon (tisdag) är det quiz. Jag fick en lös förfrågan om jag skulle vilja köra ett ’reservquiz’ utifall Johan som brukar köra quizet blir sjuk eller liknande. Jag funderade på det och jag undrar om jag skulle klara av att skriva ner 25 flummiga frågor och sedan hålla i ett quiz? Vad tror ni? Det hade varit jäkligt skoj i alla fall!

Det börjar 19.30, så om ni har lust och möjlighet så tycker jag ni skall komma dit. 🙂

http://www.lassassino.com/

Hej svejs, quizfejs

5 svar på ”Quiz och annat på L’Assassino”

Vaffan!
Måndagsöl brevid måndagsölen! Förrädare…
(jag var på en cykel mellan Malmö och Lund, så vad bryr jag mig för)

Jag tycker du skall vänta med din quiz tills jag kan vara med.

@Karin; hurra! Då är vi två!
@Pär; var det din treväxlade menstruationscykel? Ok, jag väntar.
@Alex; din jevel! Jag vågar visst! Tror jag! 😀

Klart att du skall ställa upp……

25 Flummiga frågor är inte svårt, jag är helt säker på att du skulle göra ett kanon jobb, med tanke på att Johan som höll i quizet i Tisdags gjorde bort sig och välkomnade alla till Notting Hills Quiz?!?!?! IDIOT…….. (Skulle tro att den killen har grava inlärnings problem.)

Kom gärna dit på Tisdag igen, så hoppas jag att frågorna skall vara bättre och att den där störda Quizmastern kan skärpa sig ;-))

Ha en skön dag i solen, så ses vi säkert på LÁssassino till helgen, förhoppningsvis i solen.

Johan I Majorna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *