Du har problem

så länge du har problem kan det kännas som att du har problem

Jag har äntligen skaffat mig en Androidtelefon och synkar nu ihop allt möjligt, jätteroligt! Men idag när jag skulle uppdatera mina kontakter mot Gmail fick jag följande, lite idiotförklarande, meddelande (klicka för större bild).

Gmail kan för närvarande inte komma åt dina kontakter. Du kan uppleva problem så länge problemet kvarstår“.

Det verkar som att det alltid är något festligt på gång när det kommer till Googles prylar. Som jag skrivit på bloggen tidigare, så använder jag något som heter Google Analytics. Och om man har ett visst antal fönster öppna samtidigt, så blir det sådär jätteroligt. Det roligaste är ju att man bara märker att det är något på gång och så åker ögonen dit automatiskt!analytics anal google blogg

Där skall man inte "ställa in" saker!Hej svejs, dubbelproblemsfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier