Jag är ju hemma med min lilla dotter Juliette nu i två veckor. Och jag stör mig som tusan på att jag i början förklarade det som att jag var “barnvakt”. Haha, jag kan väl för tusan inte vara barnvakt åt mitt eget barn!? Men jag tror samtidigt att det är för att jag egentligen inte skulle vara hemma förrän om några månader, så det kändes inte som det var “på riktigt”, liksom.

Men men, roligt har vi iaf, och spännande är det! Som det här t ex. Plötsligt, från ingenstans (eller ja, jag tror vi alla vet varifrån den kommer) så satt det fast en bajskorv (ja, korvarna ser ut så, åtminstone när jag försökt mig på att sköta en grill) på en av hennes leksaker!

En bajskorv satt fast på en leksak.

Skitskumt!

 

Men troligtvis så har hon vridit sig så att blöjan blev skev och då passade den lilla bajskorven på att försöka rymma genom öppningen. Dessvärre så slog den sig medsketslös vid själva nedslaget och den tvärdog när den där leksaksgrejen föll från bordet och mosade den. Skit också!

Hej svejs, bajshumorfejs!

 

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier