Spiderchick

-och problemet med barnvagnsförarkonflikter

Läste på Spiderchicks blogg att hon hade lite funderingar på hur hon och Herr Spiderchick skulle lösa barnvagnskörarandet. Jag kom i alla fall på 3 stycken lösningar till problemet:

1. Hängmatta

På detta sättet kan de bägge två vara lika medhjälpliga med att transportera Spiderbäbis över gator och torg.   Möjligtvis kan det uppstå någon form av väpnad konflikt när det gäller vem av dem som skall gå först? Detta kan enklast avstyras med att de går bredvid varandra, med Spiderbäbis i mitten. Kan vara farligt, dock. Eftersom jag inte vet hur Spiderpojkvän ser ut, så kan vi här gestalta honom som sångaren i ”Lordi”.

Moonbootsen i äkta fuskläder kommer starkt i höst. I Estland, that is.

spiderchick bebis

2. TVÅ barnvagnar

Andra alternativet är att skaffa TVÅ likadana barnvagnar istället. På detta sättet kan de turas om att köra både ”den andre” och Mini-Spider. Eftersom jag fortfarande inte vet hur Herr Spiderchick ser ut, så kan vi låtsas att det är han som är med i ”V for Vendetta”, men liksom mer som ”V som Vemdetta?”.  Cool hatt, förresten! Det ser ut som Spiderchick har en ganska rejäl mössa på sig.

spiderchick barnvagn

3. Klassisk bärstol

Och nej, det ÄR ju inte en stol man sitter i för att vila benen när man är ute och plockar bär. Det är helt enkelt en stol som man bär. I den kan Spiderchick Jr. sitta och kika ut. Tänk att ha en blå bärstol! Blåbärsstol. Våga sär skriv. Och Mr Spiderchick är väldigt anonym får han här gestalta en ninja, förvisso med en på tok för kort vänsterarm, men ändå. En ninja är alltid en ninja, oavsett hans / hennes anatomi.

PS. Spiderchick ser gravid ut igen?!

spiderchick ninja bäbis

Vilket röstar ni på? 🙂

Hej svejs, barnvagnskörarfejs!

tebax

Liknande inlägg på bloggen!

13 kommentarer till Spontanphotoshoppande 3: Lösning på Spiderchicks barnvagnsproblem

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier