Per Andersson

Det var lite festligt. Jag läste på min gamla klasskompis Elisabet (från Kalmar)’s lillasyster Katarinas facebookstatus att någon hon pluggat med i Skövde (?) sökte en chafför. Och jag tycker det är fantastiskt roligt att göra lite småstörda saker ibland, bland annat att ta i stort sett vilka oväntade jobb som helst. Hon visste inte så mycket, men jag skulle höra av mig till en tjej som jobbar på Peter Settmans bolag Baluba, i Stockholm. När jag väl pratade med henne så visade det sig att jag skulle köra en komiker och inte en journalist. “Han heter…Per? Per Andersson“. Vafalls!?

Jaha, då skulle jag köra min polare Per till Sälen. Han skulle spela in några intervjusnuttar som kommer sändas som inslag i Vinterkrysset (TV4) på Experium, det nya äventyrspalatset i Sälen. Han skulle intervjua lite random gäster vad de hade för olika nyårslöften, bland annat.

Jag var och hämtade en hyrbil på Avis vid Friggagatan på lördagen redan, eftersom jag skulle plocka upp honom vid halv sju på söndagen. Sagt och gjort. Vi drog iväg som aldrig förr (alltså vi har aldrig dragit iväg sådär förr, så det sämmer faktiskt otroligt bra). Men han hade ett litet problem. Manuset han fått var väldigt kryptiskt och vissa saker kunde vi inte förstå. Men det var ganska kul även det. Så jag hjälpte honom spåna fram ett bra gäng med skämt, jag tror vi fixade fram 10-12 skämt var. Det var otroligt roligt att få sitta och spåna skämt med någon erfaren och proffsig kille som Per. Vid några tillfällen började jag med någonting, som var ganska kul. Och då byggde Per på skämtet ytterligare så att det blev jätteroligt.

Det tog ett par timmar upp till Sälen och väl framme checkade vi in på Högfärdshotellet. Per på våning 2 och jag på våning 4. Då två av skämten innefattade dels ett paraply och dels ett metspö, så frågade vi om månne tjejen i receptionen hade några liggandes, lite sådär på halvskämtallvar, så fort vi kom till hotellet. Det hade hon!

Per fick spö

Per fick spö

Per. Och jag.

Per. Och jag.

Sen gick vi och käkade hamburgare. Sen tog vi bilen till Experium. Där klampade vi in i den fina restaurangen, med ett långt metspö och allt. Sen sattes det igång. Just det, vi filmade i 8 timmar och det skall klippas ner till 2 + 2 minuter haha. Intervjuerna sändesi  Vinterkrysset på TV4 den 31:a och den 6:e, har jag för mig att det var. Min syrra sa att Per var med, men när man kollade på TV4 Play så var det bortklippt.

De började utomhus, minsann.

De började utomhus, minsann.

Sen gick vi in i äventyrsbadlandet Experium. Det var rätt coolt, faktiskt. Först ut var vågmaskinen och det såg riktigt svårt ut. Tur att Per hade en sådan fantastiskt följsam baddräkt på sig.

Att han vågade! Själv satt jag och surfade med mobilen, fastnade på nätet.

Att han vågade! Själv satt jag och surfade med mobilen, men jag fastnade på nätet.

På deras spaanläggning fick Per med sig några ankor i varmbassängen (?). Han hånglade med den stora ankan vid ett tillfälle och precis då kom det in en snubbe med röda badbyxor och polisonger. Tror inte riktigt han förstod vad som hände, men oavsett i vilken vinkel han själv stod i med kroppen, så var hans ögon vida uppspärrade på Per. Vilket man ju kan förstå.

Kasta ankar!

Kasta ankar!

Sedan fick Per krängt på sig sin medhavda sjöjungrudräkt, ni vet en sådan som man alltid har med sig när man åker till fjällen. Alla småflickor simmade runt honom och tittade SÅ beundrande på honom.

Per i rollen som Den klantige lilla hafs-frun

Per i rollen som "Den klantige lilla hafs-frun"

Efter 8 timmars inspelning så käkade vi middag på hotellet och på kvällen tog jag och Per en taxi till något ställe…som jag inte minns vad det hette. Jag tror vi var där i alla fall.

På kvällen gick vi till något ställe...som jag inte minns vad det hette.

Man måste ändå tycka Pers lösning för att undvika repa bordet med sina armbågar är fantastiskt kreativt.

Här gav han mig plötsligt ett finger med i spelet.

Här gav han mig plötsligt ett finger med i spelet.

Sen gav han mig TVÅ fingrar? Nej nu!

Sen gav han mig TVÅ fingrar? Nej nu!

Ha! Här får du! Ett JÄTTESTORT finger!

Ha! Här får du! Ett JÄTTESTORT finger!

Det var jäkligt trevligt för vi träffade på alla dem som vi sprungit på tidigare under dagen; servitriser, massöser, poolvakter, snögubbar och annat löst folk. Och alla var de lika trevliga privat, fast något fullare. 😀

Disco disco disco!

Disco disco disco!

Det var en väldigt rolig resa och vi skall ses igen om två veckor för att gå och se på Mölndalsrevyn och vår sketch haha. Känns otroligt roligt. Kanske skulle börja haka på och skriva sketcher istället för detta evinnerliga humorbloggandet? 😀

Hej svejs, Per-andersson-fejs!

Liknande inlägg på bloggen!

4 kommentarer till Per Anderssons perversa verser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier