OMGIF

OhMyGodIt’sFriday

Idag har varit en spännande dag. Jag har promenerat fram och tillbaka i stan och träffa på allsköns människor. En sjukt improviserad lunch med Per Andersson på Mackedonken i Femman, innan han stack iväg och skulle ståuppa på RAW Comedy Club i Stockholm. Vi pratade om hans galna cabaréliknande grej han skall köra på Lisebergsteatern, “Dixie Comedy Cabaret

Han vill givetvis har ytterligare fåniga ordvitsar och bildordvitsar, så jag har lovat greja ihop ett gäng till honom. Håll utkik efter en av Pers favoriter, “UV“.

Sen var jag och kollade på när min gamla kollega käkade sushi i Haga, jag sprang på mängder med folk jag inte har sett på hur länge som helst och sen gick jag hem och la mig och sov en stund. Vaknade av att jag fick ett sms. Det stod “Hej min fina kompis Maria…“. Uh, tänkte jag och tänkte att någon skickat fel. Men sen när jag tryckte fram själva smset så såg jag att det stod “Hej min fina kompis Maria söker en…” och så vidare. Puh. Då var det inget jättekonstigt som hänt medan jag sov.

Nu sitter jag på filmkontoret och tänkte jag skulle sortera bilderna från Indien som jag tänkte visa för min familj imorgon. Men det är över 5500 stycken bilder, så jag vet inte riktigt var jag skall börja…eller sluta. Hm.

Fick nyss även se ett fantastiskt skäggspektakel inne på maskavdelningen; hur man nuförtiden kan få en ytterst oskäggig människa väldigt skäggig. Ascoolt! Man limmar lite i fejset, sen gör man limmet statiskt, sen håller man något som ser ut som en stor tratt mot fejset (där man lagt i skäggstubbsstrån i olika färger) och så får den blivande skäggapan hålla i en sladd och så FLYGER det på massa små skäggstrån från apparaten till fejset. Tyvärr har ju jag redan skägg, men det var nästan så jag övervägde att raka av mig det, för att få ett nytt. Men det får bli en annan gång.

Nej, nu är det filmfestivaler och annat här i Göteborg, dags att snart ge sig av!

Hej svejs, fejkskäggsfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier