Jag kan inte låta bli att tänka på det, men när jag står och borstar mina gamla tänder med min elektriska tandborste, så borstar jag ändå med den som om den vore en såndär gammal tandborste utan motor. Skall man inte bara hålla still den och låta den där snurrande borstgrejen göra jobbet?

Det är ju som att vrida på en borrmaskin när man håller på att borra eller som tjej greppa tag i sin vibrator och skaka den så in i h-e medan man håller på.

Märkligt.

Hej svejs, vridskruvarfejs!

 

 

 

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier