One piece

Härom dagen när jag i vanlig ordning var i Partille för att dela ut datorer, så var det en liten ful kille som drog i mitt skägg! Och den envetne lille skiten ville inte sluta (han hade någon konstig skäggfetisch) så jag var tvungen att hålla i hans armar och funderade på vad jag skulle göra, medan han stod där och försökte krångla sig loss och på nytt attackera mitt skägg.

Då såg jag det! Han hade en sån där asful one-piece på sig! Så jag sa “hey, vänta lite! Du har ju en sån där på dig ju! Jag har aldrig sett en sån på nära håll! Du kan väl göra något speciellt med den, eller hur? Något med dragkedjan?”

– “Ja det kan jag!”, sa han högt. Och så började han dra upp dragkedjan, längre och längre upp. Till slut hade han dragit upp den längst upp, så att han försvann helt i den.

Då gick jag därifrån.

En sån här som var helt brun, skulle man ha! Snacka om "one piece of shit"!

En sån här som var helt brun, skulle man ha! Snacka om "one piece of shit"!

Hej svejs, stå-kvar-och-vifta-med-armarna-i-din-jävla-onepiece-fejs!

 

Liknande inlägg på bloggen!

8 kommentarer till One piece of shit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier