One piece

Härom dagen när jag i vanlig ordning var i Partille för att dela ut datorer, så var det en liten ful kille som drog i mitt skägg! Och den envetne lille skiten ville inte sluta (han hade någon konstig skäggfetisch) så jag var tvungen att hålla i hans armar och funderade på vad jag skulle göra, medan han stod där och försökte krångla sig loss och på nytt attackera mitt skägg.

Då såg jag det! Han hade en sån där asful one-piece på sig! Så jag sa ”hey, vänta lite! Du har ju en sån där på dig ju! Jag har aldrig sett en sån på nära håll! Du kan väl göra något speciellt med den, eller hur? Något med dragkedjan?”

– ”Ja det kan jag!”, sa han högt. Och så började han dra upp dragkedjan, längre och längre upp. Till slut hade han dragit upp den längst upp, så att han försvann helt i den.

Då gick jag därifrån.

En sån här som var helt brun, skulle man ha! Snacka om "one piece of shit"!

En sån här som var helt brun, skulle man ha! Snacka om "one piece of shit"!

Hej svejs, stå-kvar-och-vifta-med-armarna-i-din-jävla-onepiece-fejs!

 

Liknande inlägg på bloggen!

8 kommentarer till One piece of shit

  • Åh vad skoj! Min dotter går där. Hon skall få sin dator idag som jag förstod det. Eller sin och sin. Hon skall dela på en med en klasskamrat. Men det är skoj vilket som.
    Kanske är det du som delar ut till henne också vem vet 🙂

  • Men åååh, just idag skall jag inte jobba 🙁 Typiskt! Det är typ ”gummidatorer” som de kan tappa från en halvmeters höjd, en sån borde man själv ha, kanske hehe 🙂

  • Ja men det var väl typiskt då att du inte får träffa skolans skönaste unge!

    Dessa datorer kommer bli bra för ungarna. Jag borde ha en sån hemma för här kan saker lätt falla om man säger så!

  • Hehe fasen också!! Men vi skall ut till samma skola nästa vecka (dock inte måndag och tisdag för min del) och jag har för mig att det var något som var fel med datorerna från tillverkaren, så det KAN hända att det skjuts lite grann på det och då jäklans skall jag hålla utkik! 🙂

    Och ja – fler okrossbara saker skulle ju vara bra….gulp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier