Fredag, tjoho

Idag har varit en spännande dag. Vaknade klockan 06.00, sen klockan 07.00, sen klockan 07.30, sen klockan 08.11, sen klockan 08.43 och sen minns jag inget mer. Sanna hade tydligen käkat pesto igår kväll, men missade att den gick ut för 5 månader och 28 dagar sedan. Så idag har jag varit hemma från kontoret och lurpassat på henne.

Har lagat mat också, en ny sorts soppa har jag lärt mig göra:

1 liter vatten
6 tsk socker
1/5 tsk salt

Vätskeersättning of the day”, kallar jag den. Sanna försökte få mig att köpa blåbärssoppa och annat tjaffs, men damen på sjukvårdsupplysningen sa ”ICKE!” Hon sa även saker som ”ja, det där gör hon väl inte om igen, hi hi” och ”jadu Henrik, snart skall du se att hon mår som en prinsessa igen!” Då undrade jag om hon skulle må som Victoria eller Madeleine (jag tycker Madde är mycket snyggare och ser ut att må bättre), men det visste hon inte. Då ville jag ha pengarna tillbaka för telefonsamtalet.

Håller på att animera vikingar också, det kommer en svensk vikingakomedi som heter ”Sweaty Beards” nästa år och jag fick en förfrågan om att göra ”Monty Python-influerade småanimationer” mellan några scener. Klart jag vill! Jag är ju utbildad 2D/3D-animerare och 2D/3D-grafiker ifall ni inte visste det. Hur som helst så har jag jobbat hemma idag, men ikväll skall jag gå ut och ta en öl. Blir ganska lugnt nu när man jobbar som personlig assistent. Hade varit coolt att jobba som OPERSONLIG assistent!

-”Hej, jag är din nya opersonliga assistent”.
-”Jasså, vad heter du då”?
-”Du kan kalla mig ”Assistent”.

Nåväl, hoppas ni alla får en tjoho-ig fredagkväll!

Hej svejs, assistentfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

2 kommentarer till Oj, fredag kväll redan?

  • Syster (D)Yster skriver:

    …eller den otrevliga, opersonliga assistenten: -”Hej, jag är din nya opersonliga assistent”. -”Jaså, vad heter du då”? -”Skit du i det”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier