Anna Odell lämnar

– men denna gången är det inte psyket hon lämnar. Utan Volvo Personvagnar?

Kan hon inte stanna kvar någonstans istället, så att man inte riskerar möta henne på någon mörk bro, eller om man verkligen får en hjärtattack på gatan samtidigt som Anna har fejkat att hon placerat ut en 47-megatonsbomb fylld med mjältbrand, fågelinfluensa, gamla MAD-tidningar, 2 liter mjölk samt Anna Anka, strax bredvid?

Frågan är hur Konstfack skall tackla den här situationen? Uppenbarligen har Odell låtsas vara VD Volvo Personvagnar. Kan tänka mig att hon först hotat ta livet av sig genom att klä ut sig till en krockdocka och springa jättesnabbt mot grillen på en Volvo XC90. Sen kom antagligen styrelsen ut och drog med henne in i ett konferensrum, där de spände fast henne med säkerhetsbälten och lugnade henne med spolarvätska. Hon kanske trodde att hon pluggade på Handskfack och inte Konstfack? Kanske vill hon att Volvo skall gå ihop med Dell, bara för att företaget i sådana fall skulle heta VolvOdell?

Jag väntar med spänning och undrar om någonsin Magnus “NUG” Gustafsson lyckas infiltrera sig på lackeringsavdelningen och börjar klottra ner väggarna samt slänga sig igenom vindrutor på bilarna, med huvudet före. Ärligt talat, jag skulle faktiskt vilja se det. Det borde inte vara någon konst. Eller ja, det kanske det är. Cirkuskonster?

Hej svejs, konstiga fejs!

Liknande inlägg på bloggen!

4 kommentarer till Anna Odell lämnar….vad?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier