Det där med nyårslöften brukar inte gå så bra. För några år sedan ringde jag in till P3 och berättade om mina misslyckade nyårslöften. Ett år lovade jag dyrt och heligt att börja röka. Men det gjorde jag aldrig. Året där på, lovade jag att nästa gång jag blir påkörd av en bil eller ramlar ner för ett berg, utbrista ett s. k ‘Janne Långben’-skrik.

Sommaren efter detta vurpade jag med min cykel vid Korsvägen och flög i en vid båge och landade på ryggen. Det första jag tänkte när jag landade var “FAASEN OCKSÅ!!!”. Det var ju ett YPPERLIGT läge för ett Janne Långben-skrik! Även om det hade varit ett kort sådant, det var ju inte så att man hade flera minuter på sig. Men tänk er själva, där kommer en kille cyklandes, med en stor påse hängandes från vardera handtaget, försöker cykla förbi en hel flock med berusade medelålders människor och lyckas på något sätt ringa så mycket på sin ringklocka att tummen fastnade! Krasch! En gubbe böjde sig över mig och sa “Hörru, det här är ingen cykelbana”. Jag reste mig upp och var helt röd i ansiktet av ilska, jag tror inte jag sa något, utan bara pekade med ett Hulken-finger ner på den ganska stora bilden av en cykel som var påmålad precis bredvid nedslagsplatsen.

Här demonstrerar Jonathan ungefär hur det såg ut, fast jag stod upp och pekade på cykeln, alltså.

Här demonstrerar Jonathan ungefär hur det såg ut, fast jag stod upp och pekade på cykeln, alltså.

Året därefter avlade jag det hittills absolut bästa nyårslöftet hittills; att aldrig mer avlägga några fler nyårslöften.

Någon som har några bra tips på löften man skall undvika?

Hej svejs, nyårslöftesfejs

EDIT: Haha ‘avlade’, det låter som jag driver löftesavel?

7 kommentarer till Nyårslöften

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier