NÖJE

Det finns olika typer av nöjen, vissa är knäppare än andra. Själv finner bland annat jag väldigt stort nöje i att panta burkar, inte för att jag befinner mig i en djup ekonomisk kris och behöver pengarna, utan jag tycker det är mysigt och lite rekreerande att smyga till typ Hemköp eller ICA Focus sent en kväll när det är ganska tomt. Ett annat stort nöje jag har är att bara ta en bil (alltså inte stjäla en bil, utan låna en om jag inte har ute min Cheva) och köra runt och lyssna på sjysst musik. Alltså jag brukar inte köra upp och ner på Avenyn, som iofs är ett nöjesstråk, utan jag kan dundra iväg på motorvägen eller hitta nya, spännande leder.

Nöje - Mina nöjen odla skägg, hänga på ett torp, köra rolig raggarbil och dricka öl.

Mina nöjen: odla skägg, hänga på ett torp, köra rolig raggarbil och dricka öl.

Det finns säkert massor av nöjen som jag inte kommit på, så nu vill jag jättegärna veta vilka roliga sysselsättningar DU har, så kanske man kan få några fler festliga tips. Det kan t ex vara läsa roliga bloggar, göra rent naveln med sina guldfiskar, hjula motsols i rondeller, gå naken på nöjesfält, jaga stora hattar i storm, försöka paddla över Atlanten på din farfars gamla hyvelbänk eller något annat. Och om du inte hade några sådana saker att göra tidigare, så har du fått ett gäng tips nu! =)

Hej svejs, nöjesfejs

10 kommentarer till Nöje

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier