Jaha, då var det avklarat. Mitt 6:e quiz jag är på över huvud taget och mitt första alldeles egna quiz på restaurang l’assassino på Andra Långgatan. Det blev mest som en 2 timmar lång skitdålig ADHD-ståuppkomik. Jag backade in i en vägg vid ett flertal tillfällen, jag frågade vart folk som var på väg till toaletten skulle, jag garvade genom näsan så det flåsade i mikrofonen, folk blev arga när jag inte kunde bestämma mig om man skulle få tröstpoäng om man skrev ”kontinenter” istället för ”världsdelar” och jag sa ganska mycket konstiga saker som jag idag inte har någon aning om vilka de är! Någon som var där som kan påminna mig? En sak minns jag iaf:

-”Jo, jag hade ju gjort en utslagsfråga till er, som ni skulle kunna lösa i pausen, mest på skoj. Jag började dra ner bilder från nätet på olika utslag, typ borrelia, herpes, röda hund…men de var så jädra äckliga och jag kom på att många av er skulle ju äta här, det är ju trots allt en restaurang! Så jag struntade i det, jag vill ju inte att det skulle bli typ ”den sista måltiden” för er här på l’assassino. Då skulle jag ju få skaffa långt hår och kalla mig ”Jesus Quiztus”, typ.”

Så jag har lärt mig vissa saker redan efter första gången;

1. Det funkar inte att ha ett quiz som är 2 timmar och 15 minuter på en tisdag

2. Jag behöver inte ha ångest för att frågorna är för lätta. Den som hade  max fick 16 av 25 poäng

3. Jag måste dra reglerna innan jag kör igång, och inte säga dem mitt i

4. Jag skall inte låta nervositeten låta mig prata typ hela tiden

5. Jag skall inte utbrista ”åh nej, jag som har så svårt för grupptryck” när någon ropar ”jo, det skall man fan få rätt för!”

6. Inte inleda quizet genom att testa om micken funkar genom att hålla den mot en toalettstol och spola…var det någon som hörde det förresten? 😀

Hur som helst, det var helt fullsatt och det gick tydligen så bra att jag skall få ha det varannan tisdag nu över sommaren. Och jag lovar att det kommer bli mycket lättare frågor i fortsättningen!

Och till er som tyckte att jag gjorde ett skitdåligt premiärquiz kan jag bara säga: QUIZ MY ASS!

Hej svejs, quizpremiärfejs

UPPDATERING!

Nu kom jag på några andra saker som flög ur mig. En fråga var vad som fick Eminem hastigt och lustigt att lämna senaste MTV-galan. Jag sa att det ”var inte för att hinna hit till quizet på l’assassino, utan för att han fick en röv i ansiktet. Det kan man inte få här. Men DÄR kan man få det”, sa jag och pekade ut mot strippklubben på andra sidan gatan. ”Men det kostar pengar”.

En fråga var ”Vad är en cherimoya”. Alla tittade på varandra. Då frågade jag om de ville ha en ledtråd. ”JAAA”, skrek de i kör. ”Okay…är en cherimoya en FRUKT … eller ett BÄR …. eller …… eller en …….. uh ………. vafan, nu fattar ni ju att det absolut inte är det sista alternativet, eftersom jag inte kommer på något!! Är det en frukt eller ett bär??!”

Liknande inlägg på bloggen!

10 kommentarer till Mitt första quiz

 • Roger skriver:

  Hahaha, så jävla bra. Jag ser fram emot att lösa ett quiz när jag kommer till Götet nästa gång!

 • Biffen skriver:

  Andra långgatan som i THE Andra Långgatan/Göteborg??
  I´ll come see your show man! Ge mig bara tid och plats.
  Låter hysteriskt roligt!

 • karin skriver:

  alzå
  jag kunde bara två frågor ungefär. vilket innebär att jag kräver enklare frågor tills nästa gång. eller att jag får vara med och göra dom. jag har redan flera! ehä. hejdå.

 • Sandra (Olas syrr) skriver:

  Haha… Det låter underbart! Jag får ta min gosiga bror under armen och kika in nån tisdagkväll i sommar!

 • men alltså va är det här för grej, quiz grejset? Det verkar ju helfestligt. Kan ju iofs vara du som gör det festligt =)
  Kommer jag till Gbg ska jag genast söka upp stället..

 • Henrik skriver:

  @Roger; det tycker jag absolut att du skall göra! 🙂
  @Frida; tack! Voff!
  @Sune; haha tack 😀
  @Biffen; Jajjemen! Varannan tisdag från och med i tisdags…typ! 🙂
  @Karin; åkäy då!
  @Sandra; ja för fasen!
  @Lindiloo; man sitter vid sina bord och så får man papper och penna och så är det en snurrig person (ibland) som ställer 25 frågor av olika karaktär. 🙂

 • Johan I Majorna skriver:

  Låter skoj, speciellt med frukten, jag tyckte det var en bra fråga när jag läste igenom frågorna, svår men lätt om man kan den =)) (som med alla frågor på en quiz).

  Vi ses på LÁssassino. b t w fick du mitt mail om quizveckor framåt?

  Johan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier