Jaha, då var det avklarat. Mitt 6:e quiz jag är på över huvud taget och mitt första alldeles egna quiz på restaurang l’assassino på Andra Långgatan. Det blev mest som en 2 timmar lång skitdålig ADHD-ståuppkomik. Jag backade in i en vägg vid ett flertal tillfällen, jag frågade vart folk som var på väg till toaletten skulle, jag garvade genom näsan så det flåsade i mikrofonen, folk blev arga när jag inte kunde bestämma mig om man skulle få tröstpoäng om man skrev “kontinenter” istället för “världsdelar” och jag sa ganska mycket konstiga saker som jag idag inte har någon aning om vilka de är! Någon som var där som kan påminna mig? En sak minns jag iaf:

-“Jo, jag hade ju gjort en utslagsfråga till er, som ni skulle kunna lösa i pausen, mest på skoj. Jag började dra ner bilder från nätet på olika utslag, typ borrelia, herpes, röda hund…men de var så jädra äckliga och jag kom på att många av er skulle ju äta här, det är ju trots allt en restaurang! Så jag struntade i det, jag vill ju inte att det skulle bli typ “den sista måltiden” för er här på l’assassino. Då skulle jag ju få skaffa långt hår och kalla mig “Jesus Quiztus”, typ.”

Så jag har lärt mig vissa saker redan efter första gången;

1. Det funkar inte att ha ett quiz som är 2 timmar och 15 minuter på en tisdag

2. Jag behöver inte ha ångest för att frågorna är för lätta. Den som hade  max fick 16 av 25 poäng

3. Jag måste dra reglerna innan jag kör igång, och inte säga dem mitt i

4. Jag skall inte låta nervositeten låta mig prata typ hela tiden

5. Jag skall inte utbrista “åh nej, jag som har så svårt för grupptryck” när någon ropar “jo, det skall man fan få rätt för!”

6. Inte inleda quizet genom att testa om micken funkar genom att hålla den mot en toalettstol och spola…var det någon som hörde det förresten? 😀

Hur som helst, det var helt fullsatt och det gick tydligen så bra att jag skall få ha det varannan tisdag nu över sommaren. Och jag lovar att det kommer bli mycket lättare frågor i fortsättningen!

Och till er som tyckte att jag gjorde ett skitdåligt premiärquiz kan jag bara säga: QUIZ MY ASS!

Hej svejs, quizpremiärfejs

UPPDATERING!

Nu kom jag på några andra saker som flög ur mig. En fråga var vad som fick Eminem hastigt och lustigt att lämna senaste MTV-galan. Jag sa att det “var inte för att hinna hit till quizet på l’assassino, utan för att han fick en röv i ansiktet. Det kan man inte få här. Men DÄR kan man få det”, sa jag och pekade ut mot strippklubben på andra sidan gatan. “Men det kostar pengar”.

En fråga var “Vad är en cherimoya”. Alla tittade på varandra. Då frågade jag om de ville ha en ledtråd. “JAAA”, skrek de i kör. “Okay…är en cherimoya en FRUKT … eller ett BÄR …. eller …… eller en …….. uh ………. vafan, nu fattar ni ju att det absolut inte är det sista alternativet, eftersom jag inte kommer på något!! Är det en frukt eller ett bär??!”

Liknande inlägg på bloggen!

10 kommentarer till Mitt första quiz

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier