ANUS PIZZA

Min morsa är egentligen döpt till ‘Anu‘, det är ett estniskt namn som är någon form av variant på någon gammal solgud av något slag. Liksom min gamla polare Babek, som jag skrev om i ett tidigare inlägg (som ni kan gå in och läsa här om ni vill), har även morsan i många år fasat över att vi en gång skall lägga ihop ett och ett och således få ett alldeles ypperligt tillfälle att göra stor underhållning av hennes fina, estniska namn. Den dagen kom, givetvis, till hennes stora förrtet och till vår stora förtjusning hehe. Så här skulle det kunna se ut om min morsa hade öppnat en pizzeria, t ex. “Anus pizza“. Mums….eh.

Anus pizza - Kom och käka skitgoda pizzor

“Kom och käka skitgoda pizzor”

Vad finns det mer för roliga namn som man kan använda i liknande roliga situationer? Som t ex lampaffären “Henriks lampa”. Det låter ju som en rolig butik.

Annars känns det som att brukar vara asiat-engelska skyltar som står för den sortens underhållning, typ som nudelrestaurangen “FUKK JO” eller nåt, som egentligen betyder typ “GODA NUDLAR” eller något. KUKA är ju ett annat företag (finskt, tror jag det är?) som har ett ganska roligt namn hehe. Här i Göteborg brukar vi ju vara extra roliga och döpa om allt och alla till mer fyndiga namn. De enda två byggnaderna som jag själv döpt om är Sauronkyrkan i Annedal och Exorsisthuset på Heden. Men jag tror faktiskt att de allra flesta hus och byggnader och annat i Göteborg heter något annat.

Hej svejs, pizzafejs

8 kommentarer till Anus pizza – skulle du vilja äta på min mammas pizzeria?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier