Vattenfall

blir något helt annat

Jag vet inte riktigt hur det kommer sig, men min släkt är lite roliga över lag. Detta är min morbror Kenns keps. Det stod “Vattenfall” på den från början, men så hade han vid något tillfälle börjat kladda över några bokstäver och vad jag förstod så hade han även planer på att lägga till / flytta en bokstav.

Va en tall vattenfall keps morbror kenn

Han ville hellre att det skulle stå "VA EN TALL" på den.

Hej svejs, kepssuddarfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

2 kommentarer till Min morbrors Vattenfallkeps

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier