Ja, min gode vän Michel har inte bara rekordet i antalet gånger jag lovat att jag skulle skriva om honom här på bloggen utan att göra det, utan vi har även tagit ett rekord. Nej, inte riktigt som när det var någon som tog min grannes Opel Rekord, utan det var i antalet kommentarer under en statusuppdatering på facebook. Över hundra stycken. Michel säger 100, jag säger 104. Michel skickade MMS mitt i natten där det är ett foto taget på hans skärm, så jag ger mig (eller så går jag in och skriver 4 inlägg till).

Det är säkert inte flest kommentarer i facebooks historia, men det var ändå det längsta vi kunde hitta. Det är viktigt att ta rekord ibland. Även om det är tämligen meninsglösa saker att ta rekord i.

Michel i egen hög person

Michel i egen hög person. Han är snygg också! Har du en ful pojkvän, printa ut Michels näpna fejs och tejpa fast det på din pojkväns hövve.

Hej svejs, Michelfejs

PS Jag är ju inte den som är den (jo, kanske), så Michel fick även skicka en liten hälsning; “Tuva, jag tappade ditt nummer, så det vore bra om du kunde höra av dig angående nyårsfesten.”

Liknande inlägg på bloggen!

En kommentar till Michel och det häpnadsväckande rekordet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier