Nödändigt våld

improviserad nödutgång

Idag låste jag in mig på toaletten. Jag var inne en snabbis på mitt “huvudkontor” i Victoriapassagen, när jag plötsligt fick en brakande lust att springa in på dass.

På väg in så sprang jag som i slow motion, kollade ner på golvet och där fick jag syn på ett dörrhandtag! Minsann, tänkte jag still, nickade glatt åt handtaget, fortsatte in på toaletten och drämde igen dörren efter mig. Där tog det där slowmotionet slut. Inte riktigt där, men när jag skulle gå ut och insåg att det inte fanns något handtag. Och inga nycklar. Och ingen mobiltelefon. Och ingen sombrero.

YES, tänkte jag! En nödsituation som gör att det är helt OK att med våld sparka ut dörren! Okay, nu är det kanske vanligare att man är tuff när man sparkar IN dörrar, men detta var ju bara för bra för att vara sant. Jag letade efter alla möjliga och omöjliga prylar att lirka med, jag böjde papper, jag försökte dra loss grejen som håller fast toapappret, jag slog ihjäl två bananflugor bara för att jag hatar dem, jag hittade en metallgrej som jag kunde bända med. Men det gick inte. För varje MacGyver-influerat tilltag kom jag närmare och närmare den slutgiltliga metoden; push kick. Näst efter en “round kick” är det den mest fruktade, speciellt om man är en dörr.

Så jag lirkade lite till, men det skulle jag aldrig gjort. När jag tryckte lite grann på den, så gick den upp. Besviket gick jag därifrån.

Så kan det gå! Igår råkade jag hälla kokande vatten över min vänsterhand och idag var jag och tog en spruta vaccin, mot både pest och kolera! Så jag har varit helt snurrig hela dan. Hurra!

Hej svejs, pushkickfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

7 kommentarer till Mer våld än vad nöden kräver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier