Ja, idag kunde man fråga sig vad jag sysslade med. Jag var på väg hem i vintermörkret och pratade i telefon. När jag skulle gå över på övergångsstället vid Victoriagatan så kom det en bil ganska snabbt nerifrån. Eftersom jag inte syntes jättebra, så stack jag snabbt ner högerhanden i högerfickan, tog tag i min reflex som är formad som en uggla och kastade ut den på sidan, så att bilen skulle se mig bättre.

Men ljudet som strax efter hördes mot asfalten var inte från en reflex som lyckats slita sig loss från sitt lilla snöre, utan det var ljudet av ett fallande tuggummipaket. Snyggt.

– “Oj, här kommer det en bil i full fart, bäst att jag kastar mitt tuggummipaket som skydd”

Hej svejs, reflexkastarfejs!

 

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier