Underbart!

Idag fick jag bilden på Lasse, där han ställde sig mitt framför kameran! Vilket enormt tomrum han lämnar efter sig, även för oss som inte kände honom så bra. Kan inte föreställa mig hur det känns för de som stod honom riktigt nära.

Det tycker jag den här bilden symboliserar ganska bra, hur mycket härlig plats han tog hos oss. Sudda ut Lasse ur den här bilden och du har kvar en flock skådisar och filmarbetare som står och glor i en trappa 😉

Lasse Brandeby Irene Huss

Jag står till vänster, med randig skjorta och skägg. Bilden är tagen av Alexandra Aristarhova och den ägs troligtvis av IH Produktion AB.

 

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier