Kortslutning

Ibland så undrar man lite hur hjärnhalvorna är ihopkopplade? I mitt fall är det extremt vanligt att jag gör saker som inte är det minsta väntade eller logiska.

Som precis för 3 minuter sedan, till exempel.

Sanna hade jättebråttom till vagnen, för hon skulle åka och träna. Jag följer henne till dörren. På vägen mot dörren så trampar jag på något. Jag tar snabbt upp den svarta lilla grejen och undrar vad det är (det var ett russin), men jag vet ju att det brinner i knutarna, så jag kastar bara ut det i svalen [göteborska för trappuppgången]. Sanna vänder sig om i dörren och lutar sig stressad mot mig för att ge mig en hejsvejspuss. Jag böjer mig fram mot henne…och luktar på hennes mun!? Vafalls?

Antagligen så tänkte jag lukta på den där lilla svarta grejen (som jag först efteråt kom på vad det var för något), men då det var bråttom så hoppade jag över det, men tvångstanken att lukta på den gjorde en ninjavolt i huvudet och gjorde så att hjärnan gav ett retroaktivt klartecken att lukta. Och då blev det på Sannas mun.

Sånt här händer hela tiden när jag är ensam, alltså så ofta att jag inte ens tänker på det själv längre. Men det blir lite roligt när en annan person verkligen “drabbas” av det 😀

Hej svejs, får-jag-lukta-på-din-näsa-i-ditt-fejs-fejs!

Liknande inlägg på bloggen!

2 kommentarer till Kortslutning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier