Mormor berättar

och inte ett öra var torrt

Idag, efter mina animationsförberedelser, åkte jag fel i en rondell och tänkte att – asch, jag kan lika gärna fortsätta här ett par kilometer. Så jag åkte och hälsade på min mormor och morfar i Kortedala. Där var även  min morbror Kenn.

Senaste gången jag såg morbror Kenn var i lördags, på min kusins 40-årskalas med 80-talstema. Då berättade han att enda anledningen till att han skaffade polisonger när han var ung, var för att vinden inte skulle vina lika mycket i öronen på honom, när han cyklade i full fart nedför backarna i Kortedala. De ni.

Hur som helst. Mormor hade fått tinnitus, bara sådär helt plötsligt. Senaste gången hon fick det var för 30 år sedan. Men då gick det över, när hon flög till Grekland. I ett flygplan, alltså.

Men nu sa hon att “ja, nu hör jag ingenting på det ögat“.

Vet inte om det är någon tröst, mormor, men jag hör inte på något av mina ögon? Men just det ja, de är ju gjorda av porslin!

Jag har precis kollat på en sjukt bra dokumentärfilm om två snubbar i USA som utger sig för att vara helt andra snubbar, alltså snubbar som företräder svinstora företag och sånt. Vid ett tillfälle skrattade jag så att jag grät. Så har du en och en halv timma över, se det här!! http://svtplay.se/t/129797/dox

Nu är det dags att gå och lägga sig!

Hej svejs, morbror-Kennfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier