Jag fick tipset av en av mina bilskollärare (det tog mig 6,5 år att ta körkort) att alltid lägga i backen när man parkerar i backar (det är jättelätt att komma ihåg om man tänker så), eftersom det är den växel som har högst kompression. Jag berättade detta för en kompis, alltså hur han skulle parkera bilen och lägga i backen. Det tog några dagar, och sen hörde han av sig och sa att det inte alls funkat, bilen hade börjat rulla och rullat på bilen framför. Eftersom jag bor i närheten blev jag nyfiken och gick dit och kollade, uppenbarligen hade han missuppfattat mig.

Han hade lagt i backen i bilen...

Han hade iofs lagt i backen...men ändå.

Hej svejs backfejs

6 kommentarer till Konsten att parkera en bil säkert

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier