Knäpp

knäpp upp, knäpp ner

Jag kom på en sak idag (igen). Jag måste verkligen sluta med att stressa iväg på toaletten, för när jag stressar och skall gå på toa så brukar jag börja knäppa upp byxorna några meter från toalettdörren. Det KAN bli lite pinsamt ifall man lyckats hinna dra upp skärpet, knäppa upp majoriteten av knappar och bröta runt sista hörnet innan toaletten, bara för att upptäcka att det står en hel drös med förväntansfulla (eller bara fulla) människor där i kö.

Samma sak när man går ut. Knäpp alla knappar och spänn åt bältet INNAN du låser upp dörren och skuttar iväg igen.

Och när jag ändå är igång med såna här skitsaker; varför lär jag mig aldrig tända lampan INNAN jag stänger och låser dörren? Hälften av tiden jag tillbringar inne på en toalett avsätter jag till att leta efter ljusknappen.

Förresten, idag gav Angela Kovács a.k.a “Irene Huss”, mig en komplimang. Hon skulle få en mikrofon på sig och de hade ingenstans att sätta den förrutom innanför hennes ena strumpa. Jag frågade om hon hade fått en fotboja. “Ha ha” sa hon och då tänkte jag att neeeej, hon har säkert fått höra den tusen gånger redan under dagen. Men det hade hon inte. Däremot hade hon hört att det var jag “som hade sån där humor” (eller något liknande).

Jag vet inte om det var en komplimang, men nog jädrar tog jag det som en!! Så sen dess har jag varit sketaglad och nu tänkte jag faktiskt passa på att gå och lägga mig.

Hej svejs, toalettkösfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

2 kommentarer till Knäpp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier