7: “KOM IGEN RATTEN, DET SVÄNGER JU!” Lade som vanligt mobiltelefonen vid hastighetsmätaren på min gamla SAAB när jag var ute och handlade när jag bodde i Helsingborg för några år sedan. När jag skulle svänga ut ur parkeringshuset vid Åhlens så ringde det. Jag stack in handen och tog mobilen, men då skulle jag plötsligt räta upp bilen igen, men det gick inte för handen fastnade och jag höll krampaktivt fast mobilen. Bilen fortsatte svänga (för ni får inte tro att jag för den saken skull slutade gasa?) och jag höll på att köra rakt in i varuintaget på Åhléns. Min pappas fru, som satt i bilen, slängde ur sig en härlig kommentar därifrån baksätet; ‘Men Henrik!’.

PS: Detta var första gången av två jag gjort sådär. Aldrig mer.

Hej svejs, rattfejs

————————————————————-

Andra klantiga story’s:
Klantig story 1 (“Slut i rutan”)
Klantig story 2 (“Din sko”)
Klantig story 3 (“Som en gummiboll, kommer jag tillbaks till dig”)
Klantig story 4 (“Jag mötte Lassie”)
Klantig story 4,5 (“Grym på gym, flygande kallingarna”)
Klantig story 5 (“Första Potatismoseboken 42:4”)
Klantig story 6 (“Andra Äpplemoseboken 45:35”)

3 kommentarer till Klantig story, del 7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier