5. “FÖRSTA POTATISMOSEBOKEN 42:4” Jag var för några år sedan hemma hos en polare som bodde i Vasastan. På kvällen gick vi bort till 7:ans gatukök och köpte varsin mosbricka. Jag käkade glupskt upp min, men eftersom min polare inte orkade sin, så åt jag upp hans också. När vi kom upp till hans lägenhet så frågade han mig om jag kunde springa ut med hans hund en kort promenad, så skulle han prata med sin flickvän (och den lätte gick jag på), vi sprang runt lite grann och sen stack vi upp igen. Fast jag kände att jag mådde lite kasst och lade mig på soffan.

Efter en stund så fick jag typ kramp i magen och sprang ut och spydde potatismos på toan. Jag trodde det aldrig skulle ta slut, tror till och med att jag skymtade min tolvfingertarm som försvann ner i toan med ett elakt skratt. Min polare ringde efter en taxi och jag åkte till Mölndals sjukhus, där jag lades in för observation. Det visade sig att jag hade haft på tok för tajta jeans på mig, eller åtminstone för hårt sittande bälte, så jag höll på att få tarmvred! Jag låg där i 14 timmar och svinsöta sjuksköterskor kom in och klämde på min mage en gång i timman. Gött mos!

Hej svejs, tarmvredsfejs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier