Jaha, nu var det ännu en klantig story som jag måste berätta, även denna gång är den lånade SAAB:en inblandad! Och nu har jag förresten lärt mig att det är en SAAB BioPower och INTE en SAAB EcoPower. Men skit samma.

Jag pratade med någon i mobilen när jag skulle ut och ta bilen och köra iväg. Jag skuttade över gräsmattan mellan husen, brötade ut genom buskarna och ut på vägen. Gick fram till bilen, ställde mig vid förardörren och tyckte på upplåsningsfunktionen på fjärrkontrollen. KLICK! Jag drog i handtaget. Låst. Jag tryckte igen. KLICK! Jag drog i handtaget. Fortfarande låst. Vafan? Jag tryckte en gång till, lite hårdare. KLICK! Jag drog i handtaget. LÅST!!!

Och jag försökte ju koncentrera mig på vad personen i telefonen sa, så det tog lite väl lång tid innan jag kopplade att jag stod vid fel bil! Argh!

kjsdfsf

Två likadana SAABar, SAABlar!

Hej svejs, saab-dubblettfejs

4 kommentarer till Klantig story, del 11 (underhållning på en p-plats)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier