Idag gjorde jag en konstig grej, vet inte om den var så klantig direkt, men…Nåja. Det blev lite underhållning i alla fall.

Jag lånade en SAAB av min far, en ECOPOWER eller vad den heter. Jag har aldrig kört någon sådan tidigare, så jag tyckte att det var lite fachinerande att de hade liksom “dämpat” gaspedalen så det gick inte att dra på speciellt mycket. Inte för att jag BRUKAR dra på så himla mycket efter alla bilolyckor, men man märker ju när det ligger en Ford Fiesta och nosar en i bakrutan, inget större nöje. Så jag åkte runt där och tyckte att “ja, det var ju smart att göra så”, men tyckte det var LITE jobbigt att inte riktigt komma iväg vid rödljusen.

Jag ringde min bror och frågade om han hade kört en ECO-bil (ej att förväxla med ECCO-bilar, eller ja, det ser ut så om jag skulle ha rullskridsko-ECCO-skor på mig) och frågade om han visste om det fanns en knapp någonstans som kopplade ur gasstrypningen. Vad han visste och kom ihåg, så skulle ECO-bilar fungera som vanliga bilar, det är bara det att man kan tanka dem med E85 och R2D2 och färgämne E104.

Efter en stund (läs: över en timma) tänkte jag att det kanske var mattan som åkte upp under gaspedalen, så som den brukar göra på min gamla Chevy Nova? Döm om min förvåning och gissa ungefär hur länge jag skrattade när jag såg det här:

sfdsdf

Bilen drar MYCKET mindre om man dricker Ramlösa.

Hej svejs, ramlösafarthållarfejs


UPPDATERING:

Jag visade bilden för min granne Oskar och han undrade om ingen hade tryckt dit den med flit? Haha, jag tänkte genast att det måste vara min pappa som tryckt dit den för att jag inte skall köra för fort med bilen! Så jag ringde honom,men  han fattade ingenting…

8 kommentarer till Klantig story, del 10

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier