1. Slut i rutan

En kul grej hände när jag skulle lämna av min kompis Setareh (det betyder ‘stjärna’ på persiska, men skit i det). Jag hade precis lämnat av henne vid Wieselgrensplatsen och satt och bet på en nagel på högerhanden (långfingret) i bilen. När jag bitit av nageln så hängde den liksom kvar i salivet och jag fick inte loss den från fingret. Så jag tog min vänsterhand och tryckte på elhissknappen (som sitter i mittkonsolen på SAAAB:ar), sen hängde jag ut högerhanden genom rutan och försökte skaka loss nageln, men den satt fast! Och då, helt plötsligt och oväntat, blev det grönt! Min bil stod längst fram. Och där i paniken så kortslöt sig något i hjärnan, för istället för att göra allt rätt, så for vänsterhanden ner, under högerarmen som fortfarande hängde ut genom fönstret, trycker UPP fönstret så att jag kör fast högerhanden! Därefter så stack vänsterhanden fram lite och lade i ettan, så jag körde iväg, med högerhanden fastkörd i rutan. Settie (Setareh) såg att jag hade ute handen och vinkade tillbaka. Varför den var helt röd förstod hon inte. Lyckades även få in tvåan och köra en bit, innan jag slutligen fick ner fönstret.

Det är sånt som händer. Det gäller att ha god hand med elhissar. Jag var inte direkt handlingskraftig i det ögonblicket. You can´t handle the truth. Och så vidare.

Liknande inlägg på bloggen!

4 kommentarer till Klantig story, del 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier