Idag var ju ett sjuhelsickes strålande väder! Detta gjorde att vi beslöt oss för att gå och handla lite mat och inmundiga denna utefter kanalen nedanför Kungstorget.

En god lasagne vid kanalen i Göteborg

Okay, jag ser nu som att det mer ser ut som bajs, men det var faktiskt mycket vackrare och godare i verkligheten!

Plötsligt hör vi två killar som sitter bakom oss, säga:
– “Näää…fan va jobbigt! Nu får han vänta till typ maj!”
– “Men shit, tänk om han paddlat ända från Stockholm, liksom”

Jag vände mig om och där fick jag se honom! En liten, äldre man i en kanot!

Gubbe kör fast med kanot i kanalen i Göteborg

Jaha, där hade isen inte riktigt försvunnit...

Han backade och paddlade framåt om vartannat, han högg besinningslöst (nej, det gjorde han inte, han var helt sansad, men det lät ju roligare om han var helt galen) loss små bitar ur isen och försökte liksom kränga sig fram.

göteborg kungstorget kanal gubbe

Det gick sådär

Men sjysst som jag är, så gick jag ner till bron och över denna, för att kolla alternativa paddlingsvägar. Jag stegade ner till kanalkanten och ursäktade mig och sa att jag minsann trodde att han kunde paddla tillbaka en liten bit och sedan försöka komma fram på andra sidan, alltså utefter båten som ligger där. Jag sa också att det förvisso var spännande att bevittna utgången av hans kamp mot isen, men han skrattade då bara till en aning så att det fladdrade i mustaschen och så började han långsamt men osäkert att vända på sin kanot.

Och så vitt jag vet så sitter han där än.

Det var ju iofs bara typ 20 minuter sedan.

Hej svejs, kanotfastningsfejs!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier