Torsdagen som gick

Idag har jag varit med min käre far och inhandlat diverse datorprylar. Kul att hänga med farsgubben en stund. Sen ringde min käre bror och undrade om jag ville hänga med på julkonsert på Konserthuset. Det ville jag.

Juljubel på konserthuset

Det var Göteborgssymfonikerna, Symfoniska körenEbbot och Ida Falk Winland som stod för underhållningen. Skäggige Ebbot satt i sin mysiga kaftan framför en gran. Han sjöng bland annat “Life on Mars” och Lennons “Love“. Ida Falk Winland sjöng bland annat “O helga natt“. Hon sjöng så bra att man fick ont i bröstvårtorna.

Höjdpunkter:

– när Ebbot och Ida stod bredvid varandra. Ebbots huvud är jättestort! Idas huvud är jättelitet.
– den aslånga killen i kören som stod längst bak, i mitten av kören. När de satt ner var alla lika långa, men när de ställde sig upp så var han två huvuden längre! I och för sig, det är rätt stor skillnad om det är Ebbothuvuden eller Idahuvuden…men låt oss säga ett huvud från varje artist. Två normalstora hövven
– när Ebbot pratade om Anna Anka
– efter Ida hade sjungit helt sjukt bra och alla var helt ifrån sig. Ebbot skall börja prata igen, men han får inte fram något. Efter en stund säger han “Jaaaaa…?” och så är han tyst aslänge igen hehe. Ja, vad säger man egentligen efter ett sådant framträdande
– när de spelade kolibriernas sång (inkl. “AP-AP-APERI-AP-AP-AP-AP-APERIJA-PA“) och Askungens sång inkl. de pipiga musrösterna. Asgrymt.
– när Ebbot berättade att han skulle googla på Winland och kom in på en sida där det stod att det var en man som hetter Leif Eriksson. Som hade upptäckt henne. För ganska länge sen. Då kom han på att det var fel.

Sådär. Där har ni det utan krussiduller. God natt.

Hej svejs, konserthuskonsertsfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier