En kul sak jag såg igår som jag kom på nu! Jag stod och väntade på grönt ljus när det kom en snubbe som joggade i sin egen lilla takt på gångbanan på andra sidan gatan. Han hade hörlurar på sig och man kan tänka sig att han lyssnade på någon fräck radiokanal. Men vad man inte kan tänka sig var att han var medveten om att det körde en “sopebil” precis bakom honom, alltså en såndär liten ful sak med två borstar framtill. Jag har ingen aning om hur länge den hade legat bakom honom eller hur länge till den gjorde det, men jag skulle så gärna vilja se joggekillens min om / när han vänder sig om och ser den där saken precis bakom honom. Eller hans min när han plötsligt blir nedsopad av densamma.

Nåja, man kan inte få allt här i världen.

Spring för fasen

Så här kan det ha sett ut, när joggaren var mindre och såg ut som en tjock tjej.

Hej svejs, sopespringfejs!

 

Liknande inlägg på bloggen!

3 kommentarer till JOGGA YOUR FOOL, JOGGA!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier