Smög iväg till Rondo och kikade på Jerry Williams krogshow. Jag har faktiskt aldrig sett honom i verkligheten och jag måste säga att jag tyckte det var helt klart underhållande och han imponerade verkligen med både sin sång och sina snabba sidosteg. Emellanåt fick man röra huvudet lika snabbt som när man sitter längst fram i en biosalong och ser på en textad film, men det var bara det att han knappast rörde sig endast från vänster till höger. Ibland förflyttade han sig även lodrätt och då fick man se upp!

Han undrade lite varför han behövde byta kläder så ofta när han gjorde krogshower, han verkade inte ha något emot det, men han undrade ändå. En av gångerna förstod man lite grann VARFÖR han skulle kunna haft något emot det, han kom in och fick inte ihop gylfen. Så det såg ut som han stod med ryggen mot publiken och skulle pissa på trombonkillen en liten stund. Men ni vet väl alla hur det är, är det massa folk som sitter och tittar på en så är det jättesvårt att kissa på trombonkillar!

Och visst är det helt underbart! Det är ALLTID minst en överförfriskad person som helt plötsligt skall ställa sig upp och försöka få igång alla andra i ett hejdundrandes applåderande, grabba tag i närmsta dam och försöka rocka loss mellan borden och försöka kommunicera med artisten mitt under pågående konsert. En vakt kommer in och säger till honom, han nickar och viftar lite med armarna och sätter sig ner. Efter 20 sekunder står han upp igen och försöker återigen få igång alla andra i ett hejdundrandes applåderande. Suck.

Något som var väldigt imponerande var ‘ljusgallret’ som skiftade färg emellanåt. Coolt, tyckte jag.

222222

Det här var snyggt! Och coolt.

Hej svejs did-I-tell-you-that-I-love-you-fejs

En kommentar till Jerka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier