Okay, jag ger mig

inga fler märkliga debatter

Jag har fått tips från extremt säkra källor, att jag faktiskt borde försöka hålla den här bloggen till ämnen som den en gång var skapad till – att få folk att garva. Inte starta några konstiga debatter i ämnen som där inte finns några svar. Inte slänga ur mig känsliga saker som kan göra känsligt folk upprörda. Inte försöka få klarhet i sådant jag inte förstår genom att bjuda in till diskussion med övertygade extremister 😉

Det kommer jag göra på annat håll!

Så jag kommer gå igenom bloggen och ta bort en del inlägg som inte alls passar in här. Så sorry alla som det började safta till i rödstrumpan på genom mitt senaste inlägg! Men en tröst är väl att det finns väldigt många med liknande tankar som jag, som ni kan övertyga.

Hej svejs, baraskoj-fejs!

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier