Försäljardialog

– de blir bara kortare och kortare

Alltså inte försäljarna, utan mina dialoger med dem.

Idag när jag var och handlade lunch i Saluhallen så försökte jag återigen undvika gatuförsäljarna. Det gick ganska bra, men för ett ögonblick tappade jag fokus och en jätteglad tjej med Greenpeacejacka attackerade mig lite snett underifrån, från döda vinkeln:

Greenpeacetjej:
-”Hej! Tycker du om fisk?”
Jag:
-”Nä”

Jag vet ju att om jag sagt ”ja” så hade jag fått höra alla fakta om utfiskning, bristen på skepparkransar och att på grund av att vi lever som vi gör så blir det vulkanutbrott på Island och då kan inte heller flygfiskarna flyga. Jag vet allt det där, som ni märker, men jag känner att jag själv vill välja om jag vill ge pengar till någon välgörenhetsorganisation eller inte. Är det värre i Göteborg jämfört med övriga Sveriges städer?

Hej svejs, interiktigtfisk-fejs!

Liknande inlägg på bloggen!

En kommentar till Dagens försäljardialog

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier