Åh nej, detta kanske är ett sånt där blogginlägg man egentligen inte vill läsa? Haha! Äsch, jag prövar ändå, jag brukar ju faktiskt skriva när jag gör bort mig och inte att jag såg en intressant sak på toaletten idag eller hur många tänder jag borstat eller att jag köpt några nya jeans.

Hur som helst, jag har ett enormt previlegie på jobbet, jag får nämligen flexa och gå och träna på lunchen tre dagar i veckan. Så idag tog jag mitt pick och pack och stack. Till gymmet, alltså. Gick runt och tittade på de olika maskinerna som om man var på ett zoo eller ett museum, det tar liksom en stund innan jag vet vad jag skall göra.

Nu kommer vi till det roliga. När jag kom ut i omklädningsrummet så hade jag så jäkla bråttom, och jag måste ju givetvis göra allting så coolt man nånsin kan, så jag bokstavligen sparkade av mig alla kläderna. Det var bara det att när jag kom till kallingarna försökte jag ta fram handduken samtidigt, kallingarna fastnade i en tå och jag sparkade helt sonika upp kallingarna rätt i mitt eget ansikte. Vilket var tur. För tänk om jag sparkat upp kallingarna i någon ANNANS ansikte på gymmet, vad skulle man sagt? Skulle man peka argt på kallingarna där de sitter på huvudet / ligger på golvet och skrikit “FYYY DIG KALLING, FYYYY DIG!!!”?

Som tur var så var jag faktiskt själv där, så jag ‘träffade’ ingen annan…

Titta de flyger!

Titta de flyger!

Hej svejs, flygande kallingfejs

5 kommentarer till Inte SÅ grym på gym…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier