Åh nej, detta kanske är ett sånt där blogginlägg man egentligen inte vill läsa? Haha! Äsch, jag prövar ändå, jag brukar ju faktiskt skriva när jag gör bort mig och inte att jag såg en intressant sak på toaletten idag eller hur många tänder jag borstat eller att jag köpt några nya jeans.

Hur som helst, jag har ett enormt previlegie på jobbet, jag får nämligen flexa och gå och träna på lunchen tre dagar i veckan. Så idag tog jag mitt pick och pack och stack. Till gymmet, alltså. Gick runt och tittade på de olika maskinerna som om man var på ett zoo eller ett museum, det tar liksom en stund innan jag vet vad jag skall göra.

Nu kommer vi till det roliga. När jag kom ut i omklädningsrummet så hade jag så jäkla bråttom, och jag måste ju givetvis göra allting så coolt man nånsin kan, så jag bokstavligen sparkade av mig alla kläderna. Det var bara det att när jag kom till kallingarna försökte jag ta fram handduken samtidigt, kallingarna fastnade i en tå och jag sparkade helt sonika upp kallingarna rätt i mitt eget ansikte. Vilket var tur. För tänk om jag sparkat upp kallingarna i någon ANNANS ansikte på gymmet, vad skulle man sagt? Skulle man peka argt på kallingarna där de sitter på huvudet / ligger på golvet och skrikit ”FYYY DIG KALLING, FYYYY DIG!!!”?

Som tur var så var jag faktiskt själv där, så jag ’träffade’ ingen annan…

Titta de flyger!

Titta de flyger!

Hej svejs, flygande kallingfejs

Liknande inlägg på bloggen!

5 kommentarer till Inte SÅ grym på gym…

 • Hellfire skriver:

  Hej! jag hittade din blogg ute i bruset på nätet för en stund sen, och tänkte bara meddela att jag behåller den för den är så jävla rolig!
  Jag har garvat tänderna ur led, tacksåmycket!

  Sluta inte med de här dumheterna ögonaböj, det vore dummare än dummast!

  Peace!

 • Johan skriver:

  Jag vill inte ärva din motorik, inte för att vi är släkt men…

 • Syster (D)Yster skriver:

  Här e däremot en som är förskräckligt släkt med Dig! Är vaccinerad, men inte hjälpte det…!? Närå, e glad att Du (å några till) är mina ”lillebröder”, men jobbigt att Du e så in i klyftpotatisen populär. När på året e ”Systers Dag”? Jag som läst om Totte när han bygger (senast när Du var 29år), Emma som klantar sig å ramlar ner från ett träd, vattenkammat Dig i sidolugg efter bad (kanske blir det ingen belöning för det..?), sjungit å undrat Vem sjutton som kan segla förutan vind (varför höll Du för öronen?) åttahundrafemtisextusensjuhundrafyrtiotvå gånger…? Ingen som vet, men fortsätt med Ditt och låt andra läsa! Puss å kram i kvadrat från Din riktiga köttiga, kramgoa Syrra! Hejsvejs Fladderfejs!!

 • Eleonor Allu skriver:

  Hej när jag e tråkig på mej själv eller nån annan så har jag nu tillgång till din otroligt grymma roliga flöde av kvickheter tjuter av skratt så tårarna rinner;-)) så Hejsvejs Flabbfejs

 • Henrik skriver:

  Hahaha, åh det låter ju underbart! Glad att jag kan stå till tjänst! Jag glömmer aldrig när du inte kunde sluta skratta en gång, vid kiosken vid Stigbergstorget. Jag var där med Mikael och vid något tillfälle så utspelades följande dialog:

  Mikael:
  -”Vafan, du har en kråka i näsan!”
  Jag:
  -”Ja, vart fan skulle jag annars ha den? I röven?”

  Jag tror du skrattade i ungefär 22 minuter haha 😀 Kram och gonatt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier