Drömtydning?

Någon?

När jag vaknade i morse insåg jag att jag än en gång drömt en oerhört sjuk dröm.

En bekant hade fått en bebis, men de hade även fått med en fot för mycket “på köpet”, så jag fick foten. Sanna tyckte det var asäckligt, men då blev jag arg och undrade hur hon kunde tycka en liten bebisfot var äcklig. Och den hade dessutom 6 tår; mellan stortån och den där “långtån” satt det en asliten tå. Tårna sprattlade till ibland.

Den “riktiga” bebisen fanns lite längre bort, den satt i någons knä. Vi satt som i en biosalong / flygplansmiljö och det var inte meningen att den “riktiga” bebisen skulle se sin extrafot. Men när jag killade under foten så började originalbebisen att skratta och till slut så började den kika omkring efter foten. När bebisen fick syn på mig och jag skulle huka mig, så såg jag att foten hade blivit en riktig bebis. Fotbebisen ropade till originalbebisen; “Det är lugnt! Vi är inte samma!”

Så…vad betyder nu detta!?

Hej svejs, bebisfotfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

6 kommentarer till Inatt jag drömde…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier