Inatt drömde jag

inte!

Jag vaknade inatt av att min sötefru ringde och var på väg hem. De har precis blivit klara med 10 nya avsnitt av “Gynekologen i Askim” och igår hade de slutfest. Direkt när hon kom hem la hon sig raklång i soffan och sen när jag lyckades lura in henne i sängkammaren så sa hon att hon ville ha falukorv. Jaha, tänkte jag. Så jag smög ut i köket och tog fram falukorven ur kylskåpet och skar upp några skivor som jag sedan lade på en tallrik. I ena hörnet klämde jag ur en bunt senap.

Jag gick tillbaka till sovrummet och gav falukorvsfödan till min utsvultna fru, som sedan, precis när jag höll på att somna om, tackade mig genom att fnissande smeta senap på min näsa. Så imorse tyckte jag allt luktade lite konstigt och jag undrade även varför jag hade så gult snor som smakade gott tillsammans med falukorv? Ja just det, det var ju senap. Jag trodde jag drömde det.

Tack älskling!

Hej svejs, senap-i-ditt-fejs!

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier