Inatt drömde jag igen. Eller ja, jag drömmer ju saker väldigt ofta. Men det är inte alltid jag kommer ihåg dem.

Men inatt drömde jag att jag skar ut tårtbitar med en sån där liten traktor med skopa, på en stor parkeringsplats. Det hade typ snöat vaniljglass och marängbottnar hela natten. Plötsligt hör jag någon som ropar “HALLÅ BETTAN!” och jag vänder mig om och ser rakt på Ingvar Oldsberg. Men han rycker till när han ser att jag inte är “Bettan”, drar ner en rånarluva som han haft som mössa och joggar väldigt snabbt därifrån.

Vad betyder detta nu då?!

Hej svejs, Ingvar-Oldsjogg-fejs!

 

 

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier