Jaha, nu finns även en grupp med samma namn på Facebook också. Jag har bara hört att det skulle vara bra att lägga upp en grupp där, så då gjorde jag det. Är fruktansvärt lättlurad. Allra lättast har jag att bli lurad av – mig själv. Ibland när jag äter tomat, så tänker jag ‘äpple, äpple, äpple’ och då smakar den iofs banan, men ändå. Är ju ganska färgblind. Eller är jag fruktblind? Finns det sånt?

Hej svejs, facebook

Hej face! Klicka på loggan så kommer du till gruppen!

Hej svejs, fejsbookface

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier