Eller ja, bad och bad. Jag är världens badkruka! Vi hade tänkt att sticka och bada någonstans idag, men jag måste förbereda frågorna för quizzet på l’assassino imorgon. Japp, det är min tur igen. Imorgon och nästa tisdag. Så kom gärna dit och svettas och svara på dumma frågor med hjälp av ännu dummare ledtrådar! De har svingoda räkmackor och urinoaren är i PERFEKT höjd! Inte missa! (haha)

Hur som helst. Jag blev fantastiskt misshandlad av två ryssar i en ryskdominerad förort till Tallinn, som heter Lasnamäe, för några år sedan. Jag klarade väl mig ganska bra fysiskt iaf, en mosad hand, hjärnskakning, sand i ena ögat, två stora revor i nacken och skoavtryck från en rysk sko (storlek 42) över större delen av min vänstra kroppshalva.  Men annars var det fina fisken! Kan ju berätta hela historien vid ett annat tillfälle.

Hur som helst igen, efter detta så började det balla ur lite grann, och jag gjorde saker som jag inte tidigare kunnat / velat / vågat / orkat. Bland annat läste jag ut min första bok (Röde Orm, grym bok), jag red på en svinstor häst (med hjärnskakning) (öh, jag alltså, inte hästen) och jag åkte ut till havet mitt i natten och hoppade i och simmade runt i det kolsvarta vattnet och skrattade som ett barn. Jag gillar liksom egentligen inte ens att bada i havet mitt på dan i vanliga fall. Men det här tillfälliga badandet gick ju tyvärr över, så nu är jag kruka igen! 🙂

En asrolig sak hände vid ett tillflälle när jag var och badade i havet nedanför Onsala nånstans, för några år sedan. Jag plaskade runt där det var grunt (jag ser ut som en snok när jag simmar, huvudet är 39 cm ovanför vattenytan haha). Helt plötsligt så ser jag något litet vitt som ligger på botten. Jag sträcker ner handen och lyckas efter ett par försök få tag på grejen. Jag tar upp den, öppnar handen och låter vattnet och sanden rinna ur och tittar på ett – japp, ett SIM-kort. Haha!! Vad är oddsen? Efter jag torkat det så provade jag det i min telefon, men jag bommade PIN-koden tre gånger på raken, så jag får aldrig veta vems det var. Therese Alshammar? Michael Phelps? Kapten Nemo?

Ha en skön måndag! Simma lugnt!

Hej svejs, simfejs

Liknande inlägg på bloggen!

9 kommentarer till I’m bad, I’m bad, you know it

 • sofia skriver:

  Hej! Måste ba säga att du har en fantastiskt underhållande blogg! Jag sitter och försöker hålla mig från att asgarva på jobbet.. 🙂 Tack och fortsätt blogga!

 • Henrik skriver:

  @Sofia; åh tusen tack!! 🙂 jag satt och funderade på om det var någon satt och läste bloggen i sommarvärmen hehe. Tack för din kommentar! Och jadå, det skall jag 😉

 • sofia skriver:

  Och jag ser att du bor i göteborg också! Nu måste du berätta, jag ska flytta dit i augusti, vad måste man känna till om Gbg?? 🙂

 • Kerstin skriver:

  Ja, fy farao! Att du orkar vara så rolig i värmen! Jag tackar och niger för döbra underhållning!

 • Henrik skriver:

  @Kerstin; Haha jag niger lika mycket jag, tack så jättemycket 😀
  @Sofia; se där ja! Vilket bra val av stad! 🙂 Det är inte så jättemycket du behöver veta, du är välkommen överallt och vart du än kommer så är det alltid någon skojfrisk göteborgare som tar hand om dig 😀 Jag kommer faktiskt inte på så mycket just nu, får be att återkomma om detta 😉 Varifrån flyttar du?

 • sofia skriver:

  ah det låter gött! man har ju hört om att göteborgare ska vara alldeles särskilt vänliga och trevliga 🙂 Flyttar från Kalmar, har vart i Göteborg max 5 gånger, och då mest innanför Lisebergs staket.. 🙂

 • Henrik skriver:

  Aha okay! Sjysst! 🙂 Nej det är inte så mycket du behöver tänka på då, det är samma valuta och du behöver inga speciella dokument eller vaccinationer för att du kommer hit. 😉 Välkommen!!

 • Pär skriver:

  ”skoavtryck från en rysk sko (storlek 42) över större delen av min vänstra kroppshalva.”
  Är vänsterhalvan av Henrik knappt två skor stor?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier