iCade för iPad

– den coolaste iPaddockningsstationen. Om den hade funnits.

Jag är ganska långt ifrån att köpa en iPad. Jag har inte ens en iPhone eller en iPod. Ibland har jag ont i huvudet (iSomphan), men det är allt. Men jag lyckades hitta den här dockningsstationen på sajten shinyshiny. Och om den börjar tillverkas så ser jag det som en fullgod anledning till att köpa mig en iPad.

Coooolt...

Coooolt...

Den har en 10-pinsport där du kan ansluta två arkadkontroller, 2.1 Dolby högtalarsystem och en USB-nätadapter.

Cooooooooooooooooooooooooolt...

Cooooooooooooooooooooooooolt...

Underverket är gjort i trä och skulle kosta runt 150 dollar, om det hade funnits. Det var bara ett ytterst smaklöst aprilskämt, visade det sig. Men jag tror ändå att idén skulle funka, så det är väl bara en tidsfråga innan de dyker upp! 🙂

Hej svejs, arkadspelarfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier