Datorer

och de skumma ljud de (inte) ger ifrån sig

Här om dagen så tyckte jag min nya dator helt plötsligt lät jättekonstigt. Jag sneglade på den och vinklade öronen för att försöka höra vad tusan som stod på. Det lät som något fordon som liksom varvade motorn ganska mycket utan att för den saken skull röra på sig speciellt mycket. Underligt, tänkte jag. Jag vickade lite på själva burken, drog lite i någon kabel, men ljudet verkade bara bli starkare och starkare. Äsch, det går väl över, tänkte jag för mig själv och tittade ut genom fönstret.

Då såg jag att det var en EPA-traktor som körde förbi utanför…

Hej svejs, datorn-låter-EPA-fejs!

Liknande inlägg på bloggen!

En kommentar till Hm, datorn låter konstigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier