Den 8:e och sista av mina konstiga kundbilder. Dvs bilder jag gjorde av kunder när jag jobbade på Telias kundtjänst. Det var även denna “telefonkladd” som blev mest komplicerad och som har högst densitet när det gäller kundinformation. Den inscannade bilden är en halv A4, dvs ett vanligt spiralblogg där jag skrivit på bredden, så att säga.

Denna gången blev det Telias logga

Denna gången blev det Telias logga

Nu är det fredag, jag skall ut och hjälpa till att bygga om min farmors uteplats (eller uteservering, som jag sa när jag var trött imorse, suck). Ha en fin helg!

Hej svejs, kundtjänstkonstfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

En kommentar till Henriks kundbilder, no. 8 av 8

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier