Jag har jobbat på Telia i omgångar, bland annat på kundtjänsten, både på privat- och företagssidan. När jag varit där i något år, så kände jag att det började bli lite VÄL enformigt. Det enda jag gjorde i stort sett var att ta emot samtal och skriva ner diverse uppgifter i mitt spiralblock.

Att vara kreativ är på gott och ont, så jag fick göra det bästa av situationen. Systemet på Telia där de ser en kunds alla uppgifter kallas ‘Kundbild’. Så jag tänkte att jag skulle göra egna kundbilder, dvs göra bilder av kunder.

Denna gången blev det en tomte, den var klar lagom till julen 1999. Ho ho!

blablabla

Ja, ni kan ju gissa tills när denna glada tomtejäkeln blev klar!

Tidigare kundbilder:

  1. svajjet
  2. båten
  3. flaggan

Liknande inlägg på bloggen!

En kommentar till Henriks kundbilder, no. 4 av 8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier