Jag har jobbat på Telia i omgångar, bland annat på kundtjänsten, både på privat- och företagssidan. När jag varit där i något år, så kände jag att det började bli lite VÄL enformigt. Det enda jag gjorde i stort sett var att ta emot samtal och skriva ner diverse uppgifter i mitt spiralblock.

Att vara kreativ är på gott och ont, så jag fick göra det bästa av situationen. Systemet på Telia där de ser en kunds alla uppgifter kallas ‘Kundbild’. Så jag tänkte att jag skulle göra egna kundbilder, dvs göra bilder av kunder.

Det började med att jag började skriva lite ‘svajjigt’, samt gjorde några små illustrationer i överkanten. Då såg det ut såhär. Observera att mönstret i själva verket är kunder som ringt in. Tyvärr är jag tvungen att ha dem såhär små, då personuppgifter, telefonnummer och annat finns med på bilderna.

Så om det är så att ni fått vänta väldigt länge på att få hjälp när ni ringt Telia, så vet ni i alla fall varför.

Henrik kundbild, svajjigt mönster med småbilder

Detta är den första av mina kundbilder, inget speciellt motiv.

Hej svejs, teliafejs

Liknande inlägg på bloggen!

5 kommentarer till Henriks kundbilder, no. 1 av 8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier