Ur form

här är beviset

Sorry, men jag har varit lite ur form det sista. Men jag lovar att jag skall vila upp mig under midsommarhelgen (yeah right) och nästa vecka kommer det återigen att skrivas typ dagligen i bloggen. Skrivs det inte om det ena, så skrivs det om det andra. Eller ja, vi får se.

I samband med detta kunde jag inte låta bli att slänga in ännu en fånig bildordvits.

Henrik är ur form :(

Henrik är ur form 🙁

PS: Det roligaste är att bilden är tagen vid halv 3 en lördagsnatt. Jag och Sanna var på väg hem då jag fick syn på den. När jag låg där och verkligen gjorde mitt yttersta för att se ynklig ut hördes det en röst i fjärran. “BEHÖVER DU HJÄLP!?”. Det var någon som trodde jag hade tokdäckat och att Sanna stod och försökte få upp mig. Haha!

Hej svejs, urformsfejs!

Liknande inlägg på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier