Hundborst

inte min starka sida

Min fars fru bad mig att borsta deras hund lite grann. Det är en såndär ljusgul Golden Retrieverliknande vovve. Vidare blev jag upplyst om att borsten troligtvis låg i trappan, så jag sprang ivrigt dit. Och mycket riktigt, där låg den.

Den hade hund och allt på.

Den hade hund och allt på.

Så långt så tänkte jag inte så mycket mer på det. Medan jag med mina små sönderbitna naglar försökte bända upp locket så var det ändå något som ekade i mitt huvud. “Shine…….shine….?” Jag tänkte inte så mycket mer på det, hunden kanske skulle börja skina?

Jag fick ju upp locket till slut och eeeehhhhhhh

Vad nu? Svart utan sol?

Vad nu? Svart utan sol?

Åh nej, det var ju en skoputsarborste! Och hunden hade ju inte ens ett par skor på sig, så jag kunde ju inte låtsas som ingenting. Ååååh!

Hej svejs, jag-skall-måla-hela-hunden-lilla-mammafejs!

Liknande inlägg på bloggen!

En kommentar till Henrik borstar hund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gilla Pers perversa verser!
MISSA INTE!
Ordvitsar i bildform - En Skruv Lös Glada Lappar
Arkiv
Kategorier